Eerste elftal

FC Twente kan Ajax zevende(!!) negatieve clubrecord in één week bezorgen

FC Twente kan Ajax zevende(!!) negatieve clubrecord in één week bezorgen

Komende zondag gaat FC Twente op jacht naar drie punten in de Johan Cruijff ArenA. FC Twente sloeg vorige week een grote slag in de strijd om plek drie. Die plek wilde Ajax ook aanvallen, maar de Amsterdammers zijn inmiddels afgezakt naar de zesde plek. Afgelopen zondag kreeg het een flinke opdoffer van Feyenoord. Naast de 6-0 nederlaag kreeg Ajax afgelopen weekend ook zes negatieve clubrecords aan de broek. FC Twente kan zorgen voor de zevende in een week tijd.

De nederlaag tegen aartsrivaal Feyenoord was de veertiende van het seizoen. Een evenaring van het clubrecord uit de seizoenen 1964-1965 en 1999-2000. Mocht FC Twente komende zondag winnen in de Johan Cruijff ArenA dan is het verantwoordelijk voor een nieuwe negatief clubrecord van vijftien nederlagen in een seizoen voor Ajax.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Twente wordt zondag afgetrapt om 16:45 uur. De spelers van FC Twente zullen worden gesteund door een vol uitvak. Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter. De veelbesproken Pol van Boekel, die eerder deze weer zwaar in de fout ging tijdens de Champions League-wedstrijd Arsenal - Bayern München, is de VAR.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties