Eerste elftal

FC Twente kan komst Darri op haar buik schrijven

FC Twente kan komst Darri op haar buik schrijven

FC Twente kan de komst van Brahim Darri vergeten. De 22-jarige vleugelaanvaller zou zich mogen heugen op de interesse van FC Twente, maar heeft besloten om zijn aflopende contract bij Heracles Almelo met twee seizoenen te verlengen.

[google]Doordat Darri over een aflopende verbintenis beschikte zou de aanvaller transfervrij zijn, waardoor FC Twente de kans schoon zag om hem naar FC Twente te halen. Volgens De Twentsche Courant Tubantia zijn er zelfs gesprekken geweest tussen de Enschedese club en Darri. De talentvolle vleugelspeler heeft er echter voor gekozen zijn contract bij Heracles Almelo te verlengen.

“Ik heb het enorm naar m’n zin in Almelo", aldus Darri op de website van Heracles Almelo. "Ook andere clubs toonden interesse, maar ik wil graag hier blijven en zie voldoende mogelijkheden mij bij Heracles verder te ontwikkelen. Ben dan ook blij met m’n contractverlenging en zal alles doen om er een groot succes van te maken.”

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties