Eerste elftal

FC Twente keert na twaalf dagen terug in Nederland

FC Twente keert na twaalf dagen terug in Nederland

Na twaalf dagen is FC Twente weer teruggekeerd in Nederland. De Tukkers waren bijna twee weken lang op trainingskamp in het Midden-Amerikaanse Costa Rica. Daar werd veel getraind en werden er twee oefenwedstrijden gespeeld. Daarnaast was er ook tijd voor leuke activiteiten, zoals met een zipline tussen de bergen vliegen.

Niet alle spelers van FC Twente zijn teruggekeerd in Nederland. Manfred Ugalde bleef in thuisland Costa Rica en sluit volgende week een dag later aan bij de selectie. Voor de rest stond er eerst een vlucht van San José naar Parijs voor de boeg. Van daaruit konden ook spelers als Mathias Kjølø (Noorwegen) en Julio Pleguezuelo (Spanje) hun vaderland opzoeken om daar kerst te gaan vieren. De rest vloog terug naar Nederland en kwam vrijdagavond aan.

FC Twente krijgt nu eerst even de tijd om te acclimatiseren en kerst te vieren. Op Derde Kerstdag begint de ploeg weer met trainen. Na drie dagen training staat er op vrijdag 30 december een laatste oefenpot voor de herstart van de competitie op het programma. Deze wordt achter gesloten deuren gespeeld tegen sc Heerenveen. Na de wedstrijd zijn de Tukkers weer twee dagen vrij om Oud & Nieuw te vieren. Daarna gaat de ploeg zich volledig richten op de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Deze wordt op vrijdag 6 januari om 20:00 tegen FC Emmen gespeeld in De Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties