Eerste elftal

FC Twente komt met oplossing voor drukte bij toegangspoorten tweede ring

FC Twente komt met oplossing voor drukte bij toegangspoorten tweede ring

Voor de wedstrijd tegen Ajax was het druk voor de ingang van veel vakken. Dit had natuurlijk te maken met het vroege aanvangstijdstip van 18:45 uur op een donderdagavond en de staking van het openbaar vervoer, waardoor er geen treinen stopten bij De Grolsch Veste. Bij een vak was er echter een reden dat het nóg wat langer duurde voordat iedereen binnen was: een van de tourniquetpoortjes was defect (zie foto).

"Bij de bekerwedstrijd tegen Ajax zijn er op enkele plekken lange rijen voor de toegangspoorten ontstaan", meldt de club op haar officiële website. "In één geval was een defect tourniquetpoortje de oorzaak, in andere gevallen kwam dit door reguliere drukte en het vroege aanvangstijdstip."

De club komt echter met een oplossing om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. "Alle supporters die op de tweede ring zitten kunnen gebruik maken van ieder trappenhuis. Indien er een lange rij staat bij de ingang die op de toegangskaart staat aangegeven, dan is het ook mogelijk om via een ander trappenhuis naar binnen te gaan en dan de plek op te zoeken", besluit de club.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is die tegen sc Heerenveen op zaterdag 4 maart om 21:00 uur. Supporters kunnen vanaf dan dus ook gebruik maken van andere ingangen dan op hun kaart vermeld staat. Er resteren dit seizoen nog zes thuisduels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties