Eerste elftal

FC Twente lanceert nieuw restaurantconcept in de Grolsch Veste: SIXTYFIVE

FC Twente lanceert nieuw restaurantconcept in de Grolsch Veste: SIXTYFIVE

Momenteel is er in de Grolsch Veste het Cook & Play restaurant. Deze zit er sinds 2011 en hier wordt een hoogwaardig 3-gangen diner wordt uitgeserveerd. Op maandag lanceert FC Twente een nieuw exclusief restaurantconcept: SIXTYFIVE. Het huidige Cook & Play restaurant is zowel in concept als uitstraling totaal vernieuwd.

Het Pop-up restaurant Cook & Play is tijdens de coronaperiode ontstaan. Hier wordt er op informele(re) manier getafeld met kleine gerechtjes. De afgelopen drie seizoenen is gebleken dat het restaurant een groot succes is. Vanaf komend seizoen zal er een nieuw concept komen, waarbij de twee werelden samenkomen op een unieke locatie.

Club SIXTYFIVE is het nieuwe sfeervolle concept waar gezellig tafelen, verrassende gerechten goed gezelschap samenkomen. Alle gerechten worden geserveerd binnen een vier-gangen Shared Dining menu. De tafel zal daarin worden voorzien van diverse gerechten om gezamenlijk te delen. Consumpties zijn gedurende de avond inbegrepen en de wedstrijd wordt bekeken vanaf de luxe busines-seats direct voor het restaurant gelegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties