FC Twente met drie spelers hofleverancier van Elftal van de Week

FC Twente levert deze week liefst drie spelers af voor het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie, naar aanleiding van de 0-2 uitoverwinning op bezoek bij MVV. Verdediger Peet Bijen, middenvelder Wout Brama en aanvaller Rafik Zekhnini hebben zich door hun goede prestatie van afgelopen verzekerd van een plekje in dit elftal. Hiermee is de Enschedese club hofleverancier van het Elftal van de Week.

Bijen viel afgelopen weekend op door zijn uitstekende defensieve spel, nadat de Tukkers in de tweede helft de touwtjes iets lieten vieren. MVV werd hierdoor gevaarlijker, maar door toe doen van onder meer Bijen en Drommel werd de 'nul' achterin gehouden. Zekhnini kende een uitstekende eerste helft en was hierin goed voor één doelpunt en een assist op Wout Brama, een andere Elftal van de Week-speler.

De drie Tukkers bevinden zich met Van Stappershoef (FC Volendam), Gaari en Quasten (RKC), Väisänen en Verbeek (FC Den Bosch), Duarte (Sparta), Engels (Roda JC) en Cijntje (FC Dordrecht) in goed gezelschap. Het Elftal van de Week wordt iedere week samengesteld op basis van gedetailleerde statistieken van Opta per linie (aanval, middenveld, verdediging en keeper).