Eerste elftal

FC Twente ontvangt bijna 1.000 Eagles-supporter gastvrij: Drinken in uitvak gewoon mogelijk

FC Twente ontvangt bijna 1.000 Eagles-supporter gastvrij: Drinken in uitvak gewoon mogelijk

Zondag om 14:30 uur komt Go Ahead Eagles naar De Grolsch Veste. Voor FC Twente wordt het een belangrijke editie van de Derby van het Oosten: bij een overwinning kan afstand worden genomen van AZ en/of Ajax, die het om 16:45 uur tegen mekaar opnemen in Alkmaar. Het stadion is weer nagenoeg uitverkocht, waarbij ook het uitvak goed vol zit.

Go Ahead Eagles kreeg 1.000 kaarten voor het uitvak in De Grolsch Veste. Hiervan zijn er 941 verkocht. De supporters zullen via een busregeling naar Enschede komen en worden gastvrij ontvangen: ze kunnen gewoon wat eten en drinken in het uitvak. Voorheen was dat niet bij iedere wedstrijd van FC Twente mogelijk in verband met supporters die voorwerpen naar beneden gooien, maar bij deze beladen derby kan het gewoon.

De wedstrijd tussen de nummers drie en zes van de eredivisie gaat zondag om 14:30 uur van start. Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar voor het duel (klik hier om naar de kaartverkoop te gaan). FC Twente - Go Ahead Eagles staat onder leiding van de 28-jarige scheidsrechter Jannick van der Laan en wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties