Eerste elftal

FC Twente opent nieuwe kaartenmarkt voor Twente-supporters

FC Twente opent nieuwe kaartenmarkt voor Twente-supporters

FC Twente heeft de ticketshop uitgebreid met een nieuwe optie. Supporters kunnen vanaf heden hun kaart verkopen via de nieuwe kaartenmarkt. Kan je een keer niet naar de wedstrijd, dan kan je je kaart te koop aanbieden aan andere supporters. Op deze manier kan je veilig je kaart doorverkopen zonder dat deze bijvoorbeeld bij een supporter van de tegenpartij terecht komt. Dit gebeurt nog regelmatig als kaarten worden aangeboden op Marktplaats.

FC Twente kaartenmarkt is een online omgeving in de ticketshop waarmee je als supporter de mogelijkheid krijgt om tot uiterlijk 2,5 uur voor aanvang van een thuiswedstrijd je kaart beschikbaar te stellen voor verkoop. Een andere supporter kan deze vervolgens tegen het vastgestelde tarief bestellen.

Als seizoenkaarthouder ontvang je 1/17e deel van de seizoenkaartprijs retour. Kost je seizoenkaart 230 euro, dan krijg je voor één wedstrijd afgerond 13,50 terug. Dit gebeurt binnen 10 werkdagen na de wedstrijd. Een losse kaarthouder ontvangt circa 80% van het aankoopbedrag. Let op: dit geldt alleen zodra de transactie is afgerond en de kaart daadwerkelijk door iemand anders gekocht is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties