Eerste elftal

FC Twente organiseert FC Twente Dag in De Klanderij

FC Twente organiseert FC Twente Dag in De Klanderij

Op zondag 12 juni kleurt winkelcentrum De Klanderij - Twentec rood. In De Klanderij en op en rondom het Van Heekplein zullen er voor supporters van FC Twente diverse activiteiten en voetbalspelen te doen zijn. Het is de eerste FC Twente Dag in drie jaar. De afgelopen twee edities gingen niet door wegens de coronapandemie.

Op de dag, die van 12.00 uur tot 17.00 uur zal duren, kan de hele familie deelnemen aan verschillende activiteiten. Op de promotieafbeelding van FC Twente is bijvoorbeeld een groot opblaasbaar dartbord te zien, waarop je kan schieten met plakkende ballen. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen en kun je gamen tegen de eSporters van de Tukkers.

Ook zullen er een aantal spelers van FC Twente langskomen. Zij zullen handtekeningen uitdelen en zelfs een balletje trappen met de fans. Daarnaast kun je de spelersbus van FC Twente van binnenuit bekijken, maak je kans op wedstrijdkaarten en nog veel meer. De entree is gratis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties