FC Twente overtuigend langs Go Ahead Eagles in oefenwedstrijd, nieuwkomers trefzeker

FC Twente heeft vanmiddag een trainingswedstrijd gespeeld tegen Go Ahead Eagles. In een speciale constructie, namelijk 3 keer 25 minuten, werd er met 3-0 gewonnen. De doelpunten komen op naam van Van Wolfswinkel, Ünüvar en Regeer.

Tussen het tweeluik tegen Hammarby IF heeft de ploeg van trainer Oosting een trainingswedstrijd gespeeld. Er werd met 3-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. In de 33e minuut scoorde Van Wolfswinkel de 1-0 door het benutten van een penalty. Vlak na rust verdubbelde Ünüvar de score, en uiteindelijk bepaalde Regeer de eindstand op 3-0. FC Twente speelde in de volgende opstelling:

Opstelling FC Twente: Tyton, Sampsted, Mesbahi, Bruns (51’ Hilgers), Smal (40’ Brenet) Sadílek (40’ Kjølø), Regeer, Vlap (40’ Steijn), Ünüvar (51’ Rots), Van Wolfswinkel, Taha.

Aankomende donderdag wacht FC Twente de uitwedstrijd tegen het Zweedse Hammarby IF in de tweede voorronde van de Conference League. De wedstrijd zal om 20.00 aanvangen en wordt live uitgezonden op Veronica.