Eerste elftal

FC Twente-speler opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand augustus

FC Twente-speler opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand augustus

Het Eredivisie Elftal van de Maand van augustus van de eredivisie is bekend. Negen clubs hebben spelers afgeleverd voor het Elftal van de Maand, waarvan FC Twente er één is. Middenvelder Michal Sadílek is opgenomen in het team, dat wordt gebaseerd op basis van statistieken (StatsPerform) en stemmen van voetballiefhebbers (KPN Man of the Match).

Twee clubs leverden twee spelers, namelijk AZ (Vangelis Pavlidis en Yukinari Sugawara) en Feyenoord (Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida). Daarnaast leveren de volgende clubs spelers: PSV (Yorbe Vertessen), Excelsior (Nikolas Agrafiotis), Sparta Rotterdam (Tobias Lauritsen), Go Ahead Eagles (Bas Kuipers), Ajax (Jorrel Hato), Fortuna Sittard (Ivor Pandur) en natuurlijk FC Twente met Michal Sadílek. Bekijk het elftal onderaan het artikel.

Sadílek speelt de eerste wedstrijden van het seizoen zeer sterk. De Tsjechische middenvelder was in de eerste twee eredivisiewedstrijden bij twee goals betrokken, net zoveel als Ricky van Wolfswinkel en Daan Rots. Niemand van FC Twente was vaker direct betrokken bij een doelpunt. Daarnaast heeft Sadílek de meeste kansen gecreëerd, gaf hij na Robin Pröpper de meeste nauwkeurige dieptepasses en is hij volgens statistiekenbureau Fotmob de beste speler van FC Twente in de eerste twee eredivisieduels. Lees meer over de goede prestaties van de 24-jarige middenvelder in onderstaand artikel.

FC Twente-speler opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand augustus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties