Eerste elftal

FC Twente start met grote verbouwing van de Grolsch Veste

FC Twente start met grote verbouwing van de Grolsch Veste

Na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Volendam, zal worden gestart met werkzaamheden binnen de Grolsch Veste. Er staan een flink aantal aanpassingen op de agenda en alle tijd is nodig om alles klaar te hebben voor het komende seizoen. Dominique Scholten legt uit wat er allemaal staat te gebeuren.

"Onlangs werd al bekend dat we voorbereidingen treffen voor de realisatie van safe standing-plaatsen. Daarnaast wordt de grasmat, inclusief drainage en veldverwarming, volledig vervangen. Dat is na 25 jaar hard nodig. De planning is dat de tweede ring led-boarding krijgt. We vernieuwen de geluidsinstallatie en de verlichting wordt vervangen door led-lampen."

Daar blijft het niet bij, want ook het uitvak wordt aangepakt. "Voor het uitvak komt een lexaanwand. Dan is het niet meer mogelijk vanuit het uitvak voorwerpen in de vakken op de eerste ring te gooien. Het is jammer dat het nodig is, maar na de incidenten van de laatste jaren moet je de supporters in de vakken eronder zo goed mogelijk beschermen. Voor onze medewerkers wordt het een drukke zomer!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties