Eerste elftal

FC Twente 'verzacht' wachttijd van supporters op wachtlijst voor seizoenkaart

FC Twente 'verzacht' wachttijd van supporters op wachtlijst voor seizoenkaart

De vraag naar seizoenkaarten onder supporters van FC Twente is de laatste jaren zo groot dat de club uit Enschede met een wachtlijst werkt. Ieder jaar krijgen supporters de mogelijkheid om hun jaarkaart te verlengen. Alle kaarten die niet verlengd worden komen beschikbaar voor personen die bovenaan op de wachtlijst staan. Supporters van deze wachtlijst kregen vandaag een mail om hun wachttijd te verzachten. Zij krijgen korting in de fanstore en de mogelijkheid om een Clubcard aan te schaffen.

In de gekregen mail werden de supporters op de hoogte gesteld dat zij geen seizoenkaart voor FC Twente hebben kunnen kopen, maar dat ze steeds dichterbij komen. Daarnaast werden ze geattendeerd op het feit dat er komend seizoen ongeveer 2.500 losse kaarten per wedstrijd zijn, afhankelijk van de tegenstander en de bezetting van het uitvak. Ook is het mogelijk om tickets via de kaartenmarkt te kopen.

Om de wachttijd van de supporters te verzachten hebben de supporters een exclusieve code ontvangen voor in de Fanstore, waarmee het tien procent korting ontvangt. Deze is vanaf vandaag tot en met 7 juli 2024 te verzilveren en kan eenmalig gebruikt worden. De kortingscode is geldig op alle producten, inclusief het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2024-2025.

Door de grote hoeveelheid uitgegeven ClubCards in het (recente) verleden heeft de club besloten om de verkoop hiervan tot nader order stil te leggen. Echter is het hebben van een ClubCard vaak verplicht bij Europese wedstrijden. Personen die hierover beschikken hebben na seizoenkaarthouders als eerste recht om kaarten te kopen voor de Europese thuiswedstrijden. Supporters die op de wachtlijst staan, ontvingen een link en een relatienummer om alsnog een ClubCard aan te schaffen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties