Eerste elftal

'FC Twente wacht met smart op miljoenentransfer van Promes'

'FC Twente wacht met smart op miljoenentransfer van Promes'

FC Twente houdt de ontwikkelingen rondom oud-speler Quincy Promes momenteel goed in de gaten. De 25-jarige vleugelaanvaller staat bovenaan het lijstje van AS Roma om Mohamed Salah, die mogelijk verkocht wordt aan Liverpool, te vervangen, meldt Voetbal International.

In het contract dat Promes heeft met Spartak Moskou staat volgens Russische media een clausule waardoor hij voor 37,5 miljoen euro verkocht kan worden. Komt het tot een transfer van de twintigvoudig international, dan profiteert FC Twente mee.

[google]De Enschede club verkocht Promes in de zomer van 2014 voor 11,5 miljoen euro aan Spartak Moskou en bedong daarbij een doorverkooppercentage van vijf procent op de meeropbrengst. Het gaat dan om een bedrag van ruim één miljoen euro: 1,3 miljoen euro om precies te zijn.

Eerder dit jaar streek FC Twente ook al een bonus van 500.000 euro op voor Promes, dit omdat de vleugelaanvaller met Spartak Moskou het kampioenschap van Rusland veroverde. Zodoende kan Promes de Tukkers in een kort tijdsbestek ineens 1,8 miljoen euro extra opleveren.

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties