Eerste elftal

FC Twente zet vaart achter zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor na afvallen kandidaat

FC Twente zet vaart achter zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor na afvallen kandidaat

FC Twente is nog altijd op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Bij de nieuwsjaarsreceptie van halverwege januari vertelde algemeen directeur Paul van der Kraan dat dit eigenlijk voor 15 februari moest. Anders zou de nieuwe hoofdsponsor namelijk niet meer op het shirt van volgend seizoen bedrukt kunnen worden.

Het is inmiddels lente en er is nog steeds geen nieuwe hoofdsponsor. Clubwatcher Tijmen van Wissing heeft er wel wat nieuws over. "Inzake de nieuwe hoofdsponsor hebben ze toch weer even moeten doorschakelen", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Er is dus een belangrijke kandidaat afgevallen.

"Maar er lijkt wel weer iets meer schot in de zaak te zitten. Het leek in eerste instantie te gaan om een buitenlands bedrijf, maar wie nu de nieuwe topkandidaat is, weet ik eerlijk gezegd niet. Er zijn dus weer gesprekken gaande met een andere kandidaat", aldus de clubwatcher.

Vorig jaar september maakte Pure Energie bekend te stoppen als hoofdsponsor van FC Twente. Het Enschedese bedrijf vertrekt daarmee na zeven seizoenen als hoofdsponsor van FC Twente. De club heeft nog geen opvolger, maar hoopt er financieel flink op vooruit te gaan. Van der Kraan gaf na het nieuws in september aan dat FC Twente mikt op een bedrag van zo'n drie miljoen euro per jaar. Lees daarover hieronder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties