Eerste elftal

Fenerbahce moet uitblinkende back missen, basisplaats lonkt opnieuw voor Oosterwolde

Fenerbahce moet uitblinkende back missen, basisplaats lonkt opnieuw voor Oosterwolde

Een van de spelers die afgelopen donderdag opviel bij Fenerbahce was linksback Ferdi Kadioglu. De oud-speler van NEC Nijmegen kwam vaak mee op bij aanvallen van Fenerbahce en leverde bij de 3-1 van Irfan Kahveci zelfs een assist. Bij de returnwedstrijd kan trainer Ismail Kartal echter niet beschikken over Kadioglu.

De 23-jarige in Nijmegen geboren Turk heeft namelijk een scheur in zijn dijbeenspier, waardoor hij er zo'n drie weken uitligt. Daardoor mist Kadioglu dus ook de return in De Grolsch Veste. Deze wordt aankomende donderdag om 19:00 uur gespeeld.

Door de afwezigheid van Kadioglu lonkt opnieuw een basisplaats voor Jayden Oosterwolde. De verdediger is normaalgesproken bankzitter achter Kadioglu, maar zal door diens afwezigheid waarschijnlijk als linksback beginnen. In de heenwedstrijd tegen FC Twente stond Oosterwolde centraal achterin. De oud-speler van FC Twente maakte via een mooie kopbal de 1-1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties