Eerste elftal

Fenerbahce presenteert peperdure vervanger voor blunderende keeper, nog niet inzetbaar tegen FC Twente

Fenerbahce presenteert peperdure vervanger voor blunderende keeper, nog niet inzetbaar tegen FC Twente

Op de wedstrijddag van Fenerbahce tegen FC Twente gaat de Turkse grootmacht een nieuwe keeper presenteren. Dominik Livakovic wordt de nieuwe keeper van Fenerbahce. De eerste keeper van het Kroatische elftal is nog niet speelgerechtigd om mee te doen in het tweeluik tegen FC Twente.

Er wordt verwacht dat de nieuwe keeper gepresenteerd zal worden tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. Livakovic komt over van Dinamo Zagreb voor een onbekend bedrag, maar de keeper heeft een transferwaarde van 12 miljoen wat betekent dat er weer een peperdure speler onderweg is naar Istanbul.

De huidige eerste keeper van Fenerbahce is Altay Bayindir. Hij zit er de laatste tijd niet lekker in, zo wist hij in het competitieduel tegen Gaziantep een kopbal in zijn eigen doel te tikken. In datzelfde duel werd de keeper door zijn eigen supporters bekogeld met bier door de fouten die hij beging.

Bayindir lijkt een van de zwakke plekken bij Fenerbahce in de afgelopen wedstrijden. Hij was nog niet fit genoeg om mee te doen tegen NK Maribor, maar het is nog maar de vraag of hij aan de aftrap staat tegen FC Twente. Bayindir lijkt onderweg naar Manchester United om tweede keeper te worden bij de ploeg van Ten Hag, achter Onana.

Bayindir is een boomlange keeper waardoor hij met zijn 1 meter 98 vaak moeite heeft om snel bij de grond te komen om schoten te keren. De trainer van Fenerbahce heeft nog vertrouwen in zijn keeper. "We moeten niet te veel op dit onderwerp ingaan. Altay is een waardevolle speler. We moeten hem beschermen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties