Eerste elftal

Feyenoord-fans gaan los na interesse FC Twente in Azarkan: "180 miljoen!"

Feyenoord-fans gaan los na interesse FC Twente in Azarkan: "180 miljoen!"

Woensdagavond kwam het nieuws dat FC Twente interesse heeft in Feyenoord-aanvaller Marouan Azarkan. De 21-jarige rechtsbuiten is op dit moment verhuurd aan Excelsior en heeft na dit seizoen nog een doorlopend contract tot medio 2024. FC Twente heeft de kleine aanvaller op de radar als mogelijke opvolger van Vaclav Cerny die open staat voor een nieuwe uitdaging.

De marktwaarde van Azarkan wordt geschat op zo'n 1,5 miljoen euro, maar als het aan de Feyenoord-supporters ligt, dan gaat hij niet voor dat bedrag weg. Nadat het nieuws bekend werd dat FC Twente interesse heeft in de aanvaller begon de achterban uit Rotterdam zich te roeren, want ze zijn de keiharde onderhandelingen van Jan Streuer nog niet vergeten.

10 miljoen, 8 miljoen of een directe ruil met Zerrouki. Enkele opties die voorbij komen op Twitter. Een andere vindt dat Feyenoord helemaal niet moet verkopen aan FC Twente en een ander vindt dat er moet worden geruild met Unnerstall. Hieronder een greep uit de vele reactie van de Feyenoord-fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties