Eerste elftal

Foto: Hammarby-fans gooien extra olie op het vuur met anti-Twente T-shirt

Foto: Hammarby-fans gooien extra olie op het vuur met anti-Twente T-shirt

Sinds het moment FC Twente werd gekoppeld aan Hammarby IF is het nooit rustig geweest vanuit Zweden. Vanavond moeten de spelers van beide ploegen op het veld uitmaken wie er door gaat naar de volgende ronde, want helaas zullen er geen Twente-supporters aanwezig zijn om de ploeg te steunen. Dit als gevolg van de beslissing van FC Twente om wegens veiligheidsredenen geen kaarten uit te geven voor het uitvak. De Zweedse supporters willen wraak nadat een deel van hen werd bestormd na de wedstrijd in Enschede.

Sinds die beslissing gooien de Hammarby-fans constant extra olie op het vuur door de Twente-supporters op de diverse socials uit te maken voor 'chickens' en andere soortgelijke benamingen. Inmiddels hebben de fans ook een T-shirt laten drukken met de tekst: Twente means twat in Swedish. Vrij vertaald: Twente betekent watje in het Zweeds. Hopelijk doen de spelers van Twente wat ze moeten doen en snoeren ze de Zweden in eigen huis de mond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties