Eerste elftal

Foto: Vader vraagt met brief 6-jarig zoontje om opheldering FC Twente

Foto: Vader vraagt met brief 6-jarig zoontje om opheldering FC Twente

Zaterdag om 21:00 uur wordt in De Grolsch Veste de wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen gespeeld. De zesjarige Julius Jissink is supporter van de uitploeg en loopt mee in de line-up met de spelers bij de opkomst. Na de tijd mag hij plaatsnemen in het kidsvak van FC Twente. Daar mag hij echter geen sc Heerenveen-shirt dragen.

Daarover zijn Julius en zijn vader Sybrand nogal ontstemd. Sybrand heeft daarom een brief van Julius geplaatst op X, waarin wordt gevraagd waarom de zesjarige supporter van sc Heerenveen geen shirt van zijn club mag dragen in het kidsvak in De Grolsch Veste.

"Mijn naam is Julius, 6 jaar, fan van sc Heerenveen en zaterdag maak ik mijn debuut in De Grolsch Veste: ik mag meelopen in de line-up met de spelers. Daarna zie ik de wedstrijd in het kidsvak. Ik hoop dat Heerenveen wint, maar gun de punten ook aan FC Twente, zeker als Michel Vlap scoort", valt te lezen op het X-account van Sybrand Jissink.

"FC Twente vind ik een geweldige club met fantastische supporters. Volgens mijn papa gaan fans van Heerenveen en Twente super goed samen. Zijn beste vrienden zijn fanatieke Twente-fans. Zaterdag mag ik op de tribune geen Heerenveen shirtje aan. Hiervan gaat mijn duimpje omlaag." In de bijgeplaatste foto staat Julius in een Heerenveen-shirt voor de spelersbus van FC Twente. Daarin houdt hij zijn duim omlaag.

"Mijn papa kan mij maar niet uitleggen waarom dit zo is. Ik zou zo graag mijn Heerenveen shirt dragen, mijn papa regelt er graag een sjaal bij van FC Twente. Mijn vraag is dan ook: waarom mag ik zaterdag bij Twente - Heerenveen mijn Heerenveen-shirtje niet aan in het kidsvak?" Bekijk de Tweet van Sybrand met de brief en foto van Julius hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties