Eerste elftal

Foto's stralende Salah-Eddine bij eerste training Jong Oranje

Foto's stralende Salah-Eddine bij eerste training Jong Oranje

Anass Salah-Eddine kreeg na de gewonnen wedstrijd tegen AZ goed nieuws. Hij kreeg een oproep van Jong Oranje bondscoach Erwin van de Looi om aan te sluiten bij de selectie. Er waren meerdere afzeggingen, waaronder die van teamgenoot Mees Hilgers, waardoor er enkele plekken vrij waren gekomen. De selectie was extra opmerkelijk omdat de linkspoot niet was opgenomen in de voorselectie.

Vandaag post de speler een aantal foto's van zijn eerste training bij Jong Oranje. Deze werd afgewerkt in Spanje waar twee oefenwedstrijden op het programma staan tegen Noorwegen en Tsjechië.

De wedstrijden worden gespeeld in de Pinatar Arena in het Spaanse San Pedro Del Pinatar. Een bekend terrein want FC Twente streek hier enkele jaren geleden ook neer voor een trainingskamp. Op 25 maart om 18:00 wordt afgetrapt tegen Noorwegen. Twee dagen later op 27 maart volgt de tweede oefeninterland tegen Tsjechië. De aftrap van deze wedstrijd is om 14:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties