Eerste elftal

Geef onze strijders een cijfer na de 1-3 overwinning op Go Ahead Eagles

FC Twente heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan op bezoek bij Go Ahead Eagles. De Tukkers wisten met 3-1 te winnen en dat was ook nodig nadat de ploeg van Joseph Oosting als drie wedstrijden op rij niet mee had weten te winnen. Door het puntverlies kroop de ploeg uit Deventer langzaam dichterbij, maar aan die opmars is nu een einde gekomen. Het gat tussen FC Twente en Go Ahead Eagles is weer acht punten.

FC Twente speelde opnieuw een prima eerste helft en na 24 minuten stond er een uitstekende 0-2 tussenstand op het scorebord. Zoals wel vaker dit seizoen maakte de ploeg het zichzelf weer lastig in de tweede helft. In plaats van de 0-3 te scoren, scoorde de thuisploeg in de 71e minuut met veel geluk de aansluitingstreffer. Met Heracles-uit en NEC-thuis in het achterhoofd werd opnieuw gevreesd voor een gelijkspel, maar in de 76e minuut was het invaller Taha die met een fraai stiftje de 1-3 scoorde. Dit was tevens de eindstand. Maar wie was nu de beste man bij FC Twente? Beoordeel de spelers met een cijfer en de speler die eindigt met het hoogste cijfer wordt uitgeroepen tot de Man of the Match.

Wie heb jij het hoogste cijfer gegeven en wie kreeg van jou het laagste cijfer? Laat het weten via de comments.