Eerste elftal

Geen Ibiza voor Taha: Aanvaller blijft achter in Nederland

Geen Ibiza voor Taha: Aanvaller blijft achter in Nederland

Younes Taha is niet mee met de selectie van FC Twente naar Ibiza. De aanvaller heeft ervoor gekozen om af te zien van het tripje naar het Spaanse partyeiland. Dit in verband met de eerstvolgende interlandperiode van 3 tot en 11 juni. Taha is opgeroepen door de bondscoach van het Olympisch elftal van Marokko voor twee oefenwedstrijden tegen Jong België. Het tweeluik wordt afgewerkt op 4 en 9 juni in Casablanca.

De komende interlandperiode zal de laatste test zijn voor Taha in aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs. Als hij wordt geselecteerd voor de Spelen, dan mist hij bij FC Twente een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Olympisch voetbaltoernooi begint op 24 juli en de finale wordt gespeeld op 10 augustus. Echter zal de selectie van Marokko eerder bij elkaar komen ter voorbereiding op het Olympische toernooi.

FC Twente werkt op woensdag 19 juni de eerste training af. In het weekend van 10 augustus staat de eerste speelronde in de eredivisie op het programma. De club speelt daarnaast ook de derde voorronde van de Champions League. De heenwedstrijd wordt gespeeld vóór de start van de eredivisie op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus. De return volgt een week later op 13 augustus. De loting wordt verricht op 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties