Eerste elftal

Gefrustreerde Dost: "Daarin is FC Twente verder dan FC Utrecht"

Gefrustreerde Dost: "Daarin is FC Twente verder dan FC Utrecht"

FC Twente was afgelopen zondag heer en meester in de eigen Grolsch Veste. Onder het toeziend oog van 28.500 Tukkers, de Utrecht-supporters waren niet welkom, werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van de buitenspelers Vaclav Cerny en Virgil Misidjan. Vooraf werd de ploeg uit Utrecht nog gezien als een gevaarlijke tegenstander, maar dat bleek onterecht. De ploeg van Silberbauer liet zich zonder al teveel weerstand naar de slachtbank leiden.

FC Utrecht-spits Bas Dost was helemaal ziek van de Nederlaag. Hij was de enige die deze had kunnen voorkomen. Echter ging bij een 1-0 stand zijn bal vlak voorlangs. Ook kreeg hij bij een 2-0 stand nog een grote kans, maar toen had hij nog teveel last van zijn botsing met de uitkomende Unnerstall. De sfeer bij Dost was dan ook niet al te best.

"Hoe het nu is? Waardeloos. Vlak voor mijn kans kwam ik met die keeper in botsing en op één op andere manier houd ik hier in. Dit zijn normaal mijn ballen. Terecht dat je het vraagt, Bas Dost moet deze bal scoren. De minuut erna kon ik amper lopen, maar dat is écht geen excuus. Ik moet deze scoren."

"Ik vind dat hun het in balbezit écht heel goed doen, daar hadden we moeite mee. Ik denk dat ons plan wel klopte, maar in balbezit kunnen wij daarentegen nog stappen maken en zie je wel dat Twente daarin verder is. We hebben nog een weg te gaan. We stonden gewoon goed, alleen we geven die 1-0 en die 2-0 gewoon weg. We hebben zelf ook weinig kansen gehad, dus dan houd je een vervelend gevoel over. Met deze spelers moet je gewoon meer creëren, ook tegen FC Twente", aldus Dost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties