Eerste elftal

Gemiste kans: Geen kijkfeest in Enschede voor cruciaal duel PEC - FC Twente

Gemiste kans: Geen kijkfeest in Enschede voor cruciaal duel PEC - FC Twente

Zondag speelt FC Twente de cruciale uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Er staat een Champions League-ticket op het spel. Ondanks de grote belangen wordt er geen kijkfeest georganiseerd in Enschede. Een gemiste kans voor de ondernemers van Enschede, die hebben besloten niets te organiseren. Dat liet Koninklijke Horeca Nederland weten tegenover Twente Insite.

FC Twente had het fantastisch gevonden als de supporters bijeen kwamen, maar kon zelf niets organiseren in verband met de werkzaamheden in en rondom De Grolsch Veste. De gemeente Enschede liet ook weten zelf niets te organiseren en legde de bal bij de ondernemers, die geen actie hebben ondernomen.

Toch hebben de supporters de kans om samen te komen op deze speciale dag. De spelers vertrekken om 11:45 uur bij het Trainingscentrum in Hengelo, waar veel supporters aanwezig zullen zijn. Onderweg zullen ook allerlei sfeeracties plaatsvinden. Wellicht kunnen we bij een goede afloop na de tijd ook nog feesten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties