Eerste elftal

Geplaagde Jans doet oproep aan supporters FC Twente

Geplaagde Jans doet oproep aan supporters FC Twente

Vanavond speelt FC Twente eindelijk weer een wedstrijd op een zaterdag avond. De Grolsch Veste is uitverkocht en naar verwachting wordt het weer een ware 'Hel van Enschede'. FC Twente heeft de steun van het publiek hard nodig. De Tukkers hebben een mindere periode achter de rug en kampen met veel afwezigen.

Trainer Ron Jans kijkt uit naar de wedstrijd. "Ik heb er ontzettend veel zin in", vertelt hij tegenover 1Twente. "We moeten er net zoveel energie instoppen als we altijd doen, zeker bij de thuiswedstrijden. Op de één of andere manier gaan jongens met de hulp van de supporters in De Grolsch Veste toch wat dieper dan in uitwedstrijden. Dat kunnen we morgen ook super goed gebruiken. Als we de energie geven, kan de overwinning een hele mooie zijn, mocht dat plaatsvinden."

Jans wil het feit dat er zoveel spelers afwezig zijn niet gebruiken als excuus. "Het is een heleboel puzzelen, maar de nadruk ligt vooral op: jongens, met ons publiek, met een volle Veste, met de energie die we er elke keer instoppen, maak je een goede kans om deze wedstrijd te winnen. Er staan nog steeds goede spelers in, alleen het is voornamelijk op het middenveld wel wat improviseren", zegt de trainer in gesprek met RTV Oost.

"Ik verheug me op de wedstrijd. Ik doe een extra oproep aan het publiek, dat zij dat ook voelen. We kunnen hen nog beter gebruiken dan normaal", besluit Jans, die zaterdagavond de oudste trainer die een wedstrijd van FC Twente coacht ooit wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties