Eerste elftal

Geweldige beelden: De peptalk van Oosting voor de wedstrijd tegen Feyenoord

Geweldige beelden: De peptalk van Oosting voor de wedstrijd tegen Feyenoord

FC Twente publiceert in de rubriek 'Van Binnenuit' altijd mooie, niet eerder vertoonde beelden van achter de schermen rondom wedstrijden van de club. Voor de nieuwe video van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord heeft de club iets speciaals in petto: een deel van de peptalk van trainer Joseph Oosting voorafgaand aan het duel is te zien. Als voorproefje heeft FC Twente dit stukje alvast gedeeld op social media.

"Mannen, we hebben dingen met mekaar afgesproken aan het begin van het seizoen", vertelt Oosting, terwijl alle spelers de armen over elkaar schouders hebben en samen naar de trainer luisteren. "Er zijn lefgozers en angsthazen. Vandaag: lefgozers in alle facetten. Normaalgesproken is het zo dat ik iets vertel over wat we gaan doen naar de wedstrijd toe, maar kijk even naar dit. Dit is iets gemaakt voor ons. Luister en huiver."

Vervolgens wordt er op een groot scherm een motiverende video afgespeeld, waarvan we een klein deel te zien krijgen. Als de video afgelopen is, schreeuwt Oosting: "Met elkaar!" Daarna klapt iedereen. Het zijn geweldige beelden. Bekijk ze hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties