Eerste elftal

Geweldige beelden: Op tafel springende Ünüvar gaat los in supportershome Vak-P

Geweldige beelden: Op tafel springende Ünüvar gaat los in supportershome Vak-P

Vrijdag kenden we in De Grolsch Veste een heerlijke afsluiter van 2023. De laatste thuiswedstrijd van het jaar was er één om niet snel te vergeten: een ulta-aanvallend FC Twente boog een 0-2 achterstand tegen Excelsior om in een 4-2 overwinning. Om 2023 nog even goed af te sluiten voor de eigen supporters, dook Naci Ünüvar na de wedstrijd het supportershome van Vak-P in.

De op tafel springende Ünüvar gaat helemaal los op het nummer Acid Dream van Cherry Moon Traxx, in Twente beter bekend als het 'Tududududu'-lied of het nummer van Michel Vlap. Werner Hogenkamp was erbij, legde het moment vast en publiceerde het op X. Het zijn geweldige beelden, die onderaan het artikel te bekijken zijn.

FC Twente kan terugkijken op een prachtig 2023 in De Grolsch Veste. Het begon allemaal op vrijdag 6 januari, toen de Tukkers in eigen huis met 2-0 wonnen van FC Emmen. Sindsdien speelde FC Twente nog achttien thuisduels in de eredivisie, twee in de KNVB Beker en drie in de Conference League. Alleen van Ajax in de KNVB Beker, Fenerbahce in de Conference League en PSV in de competitie werd verloren. Een feestje in het supportershome na de laatste wedstrijd van het jaar was dus meer dan verdiend. Om 2023 helemaal goed af te sluiten, probeert FC Twente voor de winterstop de uitduels tegen Sparta Rotterdam en PSV nog te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties