Eerste elftal

Gjorgjev ziet aanknopingspunten: "Laatste stap is meer zelfvertrouwen kweken"

Gjorgjev ziet aanknopingspunten: "Laatste stap is meer zelfvertrouwen kweken"

Woensdagavond speelde FC Twente met 0-0 gelijk tegen Espanyol, dat afgelopen seizoen op een achtste plek eindigde in de Spaanse Liga BBVA. Ondanks dat er er niet gescoord werd door de Tukkers, was de wedstrijd beter dan onder meer de 2-0 nederlaag bij Bristol City. Zo erkent ook aanwinst Nikola Gjorgjev.

"Het gaat steeds een stukje beter", vertelt hij op de website van FC Twente. “Ik denk dat we vanavond goed hebben gespeeld. Opbouwend was het vandaag beter dan in de afgelopen wedstrijden. We lieten een aantal goede combinaties zien, waaruit ook kansen ontstonden."

"In de eerste fase van de voorbereiding ging het erom de defensie te organiseren en de ploeg goed te hebben staan. Nu zijn we bezig de volgende stap te zetten en met name te werken aan de opbouw en de voortzetting. De laatste stap is meer zelfvertrouwen kweken en de kansen die we krijgen ook omzetten in doelpunten. Als ploeg gaat het elke wedstrijd een stukje beter", vervolgt de 19-jarige vleugelaanvaller.

[google]Ondanks dat Gjorgjev nieuw is bij FC Twente voelt hij zich wel al op zijn plek bij de Enschedese club. “Ik ben heel goed opgevangen door de groep en voel me al helemaal thuis bij de club. Daarbij helpt het natuurlijk dat er met Marko Kvasina, Dejan Trajkovski en Haris Vučkić nog andere spelers bij de club zijn die een vergelijkbare taal spreken", besluit hij.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties