Eerste elftal

Gloednieuwe ontmoetingsplek bij De Grolsch Veste vervangt supporterscafé De Kantine

Gloednieuwe ontmoetingsplek bij De Grolsch Veste vervangt supporterscafé De Kantine

Vanaf komend seizoen kunnen supporters van FC Twente bij thuiswedstrijden gebruikmaken van een nieuw supporterscafé bij De Grolsch Veste. De eerdere ontmoetingsplek 'De Kantine' verdwijnt en wordt vervangen door dit nieuwe café, die plaats moet bieden voor 1.200 supporters. In augustus hoopt de club het café, gelegen aan de spoorzijde, te kunnen openen.

Deze week is hoofdaannemer Trebbe begonnen met de bouwwerkzaamheden. Het nieuw te realiseren supporterscafé komt op de begane grond van het Diekmangebouw aan de spoorzijde van het stadion en biedt plek aan ongeveer 1.200 supporters. De planning is dat het supporterscafé begin augustus in gebruik kan worden genomen.

Het nieuwe supporterscafé, dat wordt ingericht als sportcafé, vervangt De Kantine. Deze was gelegen aan de korte zijde onder het uitvak. De nieuwe ruimte is de ontmoetingsplek voor supporters voor en na de thuiswedstrijden van FC Twente. Het café is voor alle supporters toegankelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties