Eerste elftal

Hake dendert door met Cambuur en is stap dichterbij de eredivisie

Hake dendert door met Cambuur en is stap dichterbij de eredivisie

De kans dat René Hake komend seizoen wederom actief is in de eredivisie is gisteren weer een stuk groter geworden. In de eerste ronde van de play-offs nam de trainer het met Cambuur op tegen FC Dordrecht en legde hier een meer dan uitstekende basis om de volgende ronde te bereiken.

Cambuur won met maar liefst 1-4 in het Riwal Hoogwerkers Stadion en het moet wel heel gek lopen mocht Cambuur het niet redden om door te dringen tot de volgende ronde. De return wordt aanstaande zaterdag gespeeld. Om 20:45 uur wordt er afgetrapt in het Cambuur stadion.

[google]

Hake werd op 18 oktober ontslagen bij FC Twente dat destijds op plek vijftien bivakkeerde. De verwachting was dat Hake nog de kans kreeg om de thuiswedstrijden tegen Roda JC en Excelsior te coachen, maar de directie besloot in te grijpen. Op 31 januari tekende Hake een contract bij Cambuur waar hij slechts twee van de eerste tien wedstrijden wist te winnen. Echter is Cambuur sinds begin april de te kloppen ploeg want de Friezen wonnen de laatste zeven wedstrijden op rij.

Mocht Hake de tweede ronde bereiken van de play-offs dan speelt het tegen de nummer 17 van de eredivisie, Sparta Rotterdam. Mocht Hake ook deze ronde overleven dan treft hij in de finale NEC of zijn voormalig werkgever FC Emmen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties