Eerste elftal

Hake kan kiezen: "Iedereen is fit en dat is een goed teken"

Hake kan kiezen: "Iedereen is fit en dat is een goed teken"

Na toch wel weer een roerige week moet de blik weer vooruit. Vrijdag komt FC Twente in actie tegen concurrent ADO Den Haag en het is van belang dat die wedstrijd een goed resultaat oplevert. De ploeg van trainer René Hake zit in een flow en kan tegen de Hagenezen alweer haar zesde zege op rij boeken.

[google]“We hebben een goede serie achter de rug en we willen daar graag een vervolg aangeven, die lijn doortrekken”, aldus Hake op de website van FC Twente. De trainer werd samen met de selectie woensdag op de hoogte gebracht van de situatie bij de club. “Onno Jacobs heeft ons goed geïnformeerd, maar voor ons heeft het geen zin om uitgebreid stil te staan bij die situatie. Voor ons is nu de wedstrijd van morgen het enige wat telt. We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden op ADO Den Haag, iedereen is fit en dat is een goed teken.”

Hake waakt voor de gevaarlijke aanvallers die ADO Den Haag heeft. “Met Havenaar en Duplan heeft ADO Den Haag jongens in huis die het verschil kunnen maken”, kijkt Hake vooruit naar de tegenstander. “Ze hebben een goed middenveld en achterin spelers die onverzettelijk en meedogenloos zijn", besluit hij.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Twente in het Kyocera Stadion begint vrijdag om 20.uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties