Eerste elftal

Hake vecht met FC Twente om Druijf: "Uitgebreid en goed gesproken"

Hake vecht met FC Twente om Druijf: "Uitgebreid en goed gesproken"

FC Twente is vandaag begonnen met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer Marino Pusic heeft echter nog geen nieuwe gezichten mogen verwelkomen bij de Tukkers, maar de verwachting is wel dat hier snel verandering in komt.

Zoals eerder vermeld is één van de namen die rondzingt bij FC Twente Ferdy Druijf. De spits van Jong AZ was in de eerste seizoenshelft flink op schot voor de Alkmaarders met veertien treffers in zestien duels. Maar FC Twente staat niet alleen in de interesse voor de nummer twee op de topscorersranglijst in de Keuken Kampioen Divisie.

Ook Cambuur Leeuwarden zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Druijf, meldt Andor Faber van Omroep Friesland op Twitter. Volgens hem zit de club van voormalig FC Twente-trainer René Hake in de wachtkamer wat betreft de spits van Jong AZ. "We hebben uitgebreid en goed gesproken, maar er hengelen meer clubs naar hem", aldus technisch manager Foeke Booy in gesprek met de journalist.

[google]

Volgens de technisch manager zijn er dus meerdere kapers op de kust sinds AZ heeft aangekondigd dat de spits op huurbasis mag vertrekken uit Alkmaar. "Hij voert nog steeds gesprekken en dus moeten we wachten." Druijf heeft de clubs dus voor het uitzoeken en zal ongetwijfeld een club uitzoeken die het beste plan voor hem heeft op de korte termijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties