Eerste elftal

Hammarby IF wijzigt elftal in competitiewedstrijd, sterkhouder keert terug

Hammarby IF wijzigt elftal in competitiewedstrijd, sterkhouder keert terug

FC Twente heeft afgelopen donderdag de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Hammarby IF gewonnen. Aankomende donderdag wacht de tweede wedstrijd in Stockholm. Hammarby IF zit midden in de competitie, en gaat het vandaag tegen IFK Norrköping opnemen met een gewijzigd elftal.

Bij Hammarby IF keert de centrale verdediger Edvin Kurtulus terug in het basiselftal. De Zweeds international viel geblesseerd uit in de wedstrijd tegen IF Brommapojkarna, maar is nu weer fit genoeg om in de basis te starten. De centrale verdediger wordt gezien als een van de grootste talenten binnen de selectie. Hij speelde al vier wedstrijden voor het Zweedse internationale team, waarbij hij één wedstrijd zelfs aanvoerder was.

Hammarby IF staat op dit moment op een negende plek in de competitie. Ze nemen het op tegen IFK Norrköping, die vijfde staan in de competitie. Bij Hammarby IF zit Viktor Djukanovic, de gedeeld topscorer van het elftal, op de bank. Djukanovic speelde afgelopen donderdag linksbuiten en werd er na ruim zestig minuten afgehaald door zijn trainer.

Naast Djukanovic zit ook Pinas op de bank in de competitiewedstrijd. De centrale verdediger met een verleden bij ADO Den Haag wordt vervangen door de terugkerende Kurtulus. Op linksbuiten begint Nalic, die er tegen FC Twente na 75 minuten in kwam, in de basis als vervanger van Djukanovic. Hammarby IF neemt het op 30 juli om 15.00 op in de Zweedse Allsvenskan tegen Norrköping.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties