Eerste elftal

Hartverwarmende beelden: Cerny en Misidjan eren Lukoki jaar na overlijden

Hartverwarmende beelden: Cerny en Misidjan eren Lukoki jaar na overlijden

Deze week is het een jaar geleden dat Jody Lukoki overleed. Aan het begin van het seizoen 2021-2022 werd hij gecontracteerd door FC Twente. Hij raakte al snel zwaar geblesseerd, waardoor hij lange tijd niet in actie kon komen. Voordat hij weer fit was, werd hij wegens mishandeling van zijn vriendin ontslagen door FC Twente. Drie maanden later overleed Lukoki plotseling.

De voormalig rechtsbuiten, die slecht 29 jaar oud werd, werd voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op prachtige wijze herdacht. Dit was op 11 mei 2022. Een jaar en een dag later werd Lukoki weer even herdacht in De Grolsch Veste.

Na de 1-0 van Václav Cerny tegen NEC Nijmegen rende hij samen met assistgever Virgil Misidjan naar de dug-outs, waar trainer Ron Jans al klaarstond met het shirt van Lukoki. Zijn shirt werd als eerbetoon in de lucht gehouden door de aanvallers van FC Twente. Dit werd ontvangen met applaus vanaf de tribunes. Bekijk de hartverwarmende beelden van ESPN hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties