Eerste elftal

Heerenveen-supporters beloond met extra eigen vervoer-kaarten voor FC Twente-uit

Heerenveen-supporters beloond met extra eigen vervoer-kaarten voor FC Twente-uit

Tijdens de zevende speelronde van dit eredivisieseizoen komt sc Heerenveen op bezoek in De Grolsch Veste. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 30 september om 21:00 uur. De supporters van de Friese club kunnen sinds vrijdagochtend kaarten kopen voor het duel. Het is tegenwoordig wat zeldzamer, maar het overgrote deel van de kaarten zijn voor eigen vervoer.

sc Heerenveen heeft van FC Twente drie keer zoveel parkeerplekken gekregen ten opzichte van afgelopen seizoen, zo meldt de Friese club op zijn officiële website. "De Enschedese club bood de vorige keer vijftig parkeerplekken aan, maar wegens goed gedrag van onze supporters in het afgelopen seizoen, wordt sc Heerenveen nu beloond met honderd extra parkeerplaatsen."

"In totaal zijn er dus 150 parkeerplekken, wat neerkomt op 450 eigen vervoer-kaarten. Naast de EV-kaarten zijn er circa 300 kaarten beschikbaar voor de bussen." Vorig seizoen speelde FC Twente tweemaal thuis tegen sc Heerenveen: in de eredivisie werd het 3-3, in de play-offs 4-0.

Het omwisselpunt, het punt waar de supporters van sc Heerenveen hun kaartje krijgen, is ook nog eens bij het uitvak van De Grolsch Veste. Er zijn echter nog wel enkele beperkingen. De supporters mogen niet met het openbaar vervoer reizen, zijn niet welkom in de binnenstad van Hengelo en Enschede en moeten in verband met het aantal parkeerplekken met minimaal drie personen per auto rijden.

De kaartverkoop voor het duel is voor FC Twente-supporters al enige tijd gestart. Het gaat goed met de kaartverkoop, want de minder-zicht-plekken zijn reeds in de verkoop gegaan. Het duel wordt op zaterdag 30 september om 21:00 uur gespeeld. Wil jij erbij zijn? Koop dan kaarten via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties