Eerste elftal

Heracles doet dringend verzoek aan meereizende supporters bij duel tegen FC Twente

Heracles doet dringend verzoek aan meereizende supporters bij duel tegen FC Twente

Op zondag 31 maart staat de Twentse derby op de planning. In speelronde 27 nemen de twee rivalen het op tegen elkaar in de Grolsch Veste. Het startsignaal zal om 14:30 komen van scheidsrechter Danny Makkelie. De Almeloërs worden gesteund door een bomvol uitvak, die voorafgaand aan het duel een aantal voorwaarden hebben gekregen vanuit de eigen club.

Heracles schrijft op de website dat de bussen volgens een strak schema rijden en niet zullen stoppen. Ook geldt er een alcoholverbod voor de meereizende supporters. Deze gaat in vanaf het moment dat de fans de bus instappen, ook tijdens de terugreis mag er geen alcohol genuttigd worden. In tegenstelling tot de uitwedstrijd van dit seizoen. Waar Michel Vlap nog te zien was met een biertje in zijn hand in het uitvak.

Ook wordt er een dringend verzoek gedaan aan de meereizende supporters om geen voorwerpen of vloeistoffen mee te nemen en vanuit het uitvak naar beneden te gooien. Bij FC Twente zit immers een familievak onder het uitvak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties