Eerste elftal

Heubach stuurt Brama videoboodschap, aantal verkochte kaarten loopt op

Heubach stuurt Brama videoboodschap, aantal verkochte kaarten loopt op

Aanstaande vrijdag wordt de afscheidswedstrijd van Wout Brama gespeeld in De Grolsch Veste. Er zullen een hoop aantal oud-teamgenoten en -trainers van Brama aanwezig zijn. Een van de voormalig medespelers die zijn opwachting zal maken, is Jeroen Heubach. Tussen 2005 en 2010 speelden Brama en Heubach samen bij FC Twente.

"Hoi, Wout", begint Heubach zijn speciale videoboodschap voor Brama. "8 september is het zover, dan is je afscheidswedstrijd. Die afscheidswedstrijd heb jij verdiend na een carrière van vijftien, zestien jaar, waarin ik zelf zes jaar met je heb samengespeeld. Wout, 8 september, geniet ervan, je hebt het verdiend. Ik ben erbij. Groetjes, Jeroen."

Momenteel zijn er 22.000 kaarten verkocht voor de afscheidswedstrijd van Brama. Heb je nog geen kaart, maar wil je ons clubicoon wel graag uitzwaaien en oude helden nog één keer in de Veste zien voetballen? Klik dan op deze link om kaarten te kopen. Bekijk hieronder het programma van vrijdagavond.

Programma afscheidswedstrijd Brama

16.30 uur Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur De Grolsch Veste geopend
17.45 uur Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur Warming-up
19.00 uur Voorprogramma met opkomst van alle spelers
19.30 uur Aanvang wedstrijd
Omstreeks 21.00 uur Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties