Eerste elftal

Hilgers keert terug van schorsing: Moet hij gelijk terug in de basis of niet?

Hilgers keert terug van schorsing: Moet hij gelijk terug in de basis of niet?

Mees Hilgers keert aankomende zondag weer terug van zijn schorsing. FC Twente gaat dan om 14:30 uur op bezoek bij Sparta Rotterdam. Twee weken geleden pakte Hilgers een rode kaart in het duel tegen PSV. Het was een hele harde overtreding, maar de schorsing viel mee: de centrumverdediger kreeg drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

De laatste weken was Alec van Hoorenbeeck de vervanger van Hilgers in de verdediging van FC Twente. De 24-jarige Belg heeft het prima gedaan. Veel supporters zijn positief verrast over Van Hoorenbeeck. Daarom stellen we een interessante vraag: moet Hilgers eigenlijk wel gelijk weer terug in de basis?

Normaalgesproken is Hilgers een vaste basisklant bij FC Twente. De 22-jarige man uit Amersfoort is een speler met veel potentie en basiskwaliteiten. De laatste tijd heeft hij echter wat kritiek te voortduren gekregen van supporters, omdat hij een aantal keer cruciaal in de fout ging: in het uitduel tegen FC Utrecht leidde zijn balverlies tot de 1-0, tegen PSV pakte hij een rode kaart. Wat vind jij: moet Hilgers gelijk weer terug in de basis of moet Van Hoorenbeeck blijven staan? Laat het weten in onderstaande poll en leg je keuze uit in de reacties.

Poll

Moet Hilgers gelijk weer terug in de basis?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties