Eerste elftal

Hilgers weken uit de roulatie: Dit zijn de alternatieven voor Jans

Hilgers weken uit de roulatie: Dit zijn de alternatieven voor Jans

Het zit FC Twente dit seizoen niet mee qua fitheid van de spelers. Geregeld valt er een speler uit zoals dat nu ook het geval is met Manfred Ugalde en Mees Hilger. Ugalde liep een knieblessure op en ligt er enkele weken uit. Een ruim begrip wetende dat de Costa Ricaan eerst twee weken absolute rust moet nemen alvorens hij weer mag gaan opbouwen.

Ook Mees Hilgers ligt er volgens de berichten weken uit. Hij heeft schade opgelopen aan z'n lies en zal daardoor ook eerst enkele weken volledige rust moeten pakken om van daaruit weer op te bouwen. Vorig seizoen liep Hilgers ook al een liesblessure op. Toen duurde het zes weken voordat hij weer volledig hersteld was.

Door het uitvallen van Hilgers heeft Jans de keuze uit twee alternatieven; Julio Pleguezuelo en Max Bruns. De Spanjaard miste dit seizoen ook al zeven wedstrijden door een buikspierblessure en een kuitblessure, maar is weer fit. Hij mocht Hilgers vervangen tegen AZ en deed viel op door twee momenten. Hij zat mis bij het doelpunten van AZ, maar wist daarna op bijzondere wijze de 2-2 te voorkomen door op de grond te gaan liggen en de bal van Meerdink te blokken.

De andere optie is Max Bruns. De 20-jarige verdediger heeft dit seizoen nog niet te kampen gehad met blessures en is fit. Hij speelde dit seizoen zeven wedstrijden waarvan hij drie startte in de basis. Van deze drie speelde hij één keer op het middenveld. Dat was in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen die met 3-3 gelijk werd gespeeld.

Poll

Wie moet Hilgers gaan vervangen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties