Eerste elftal

Regeer neemt ervaringen bij Ajax en ADO mee naar FC Twente: "Dat moet je koppelen"

Regeer neemt ervaringen bij Ajax en ADO mee naar FC Twente: "Dat moet je koppelen"

De eerste trainingsdagen van FC Twente in voorbereiding op het nieuwe seizoen zitten erop. Nieuwkomers Youri Regeer en Naci Ünüvar hebben al wat kunnen wennen aan de club, de medewerkers en de spelers, net als de technische staf onder leiding van Joseph Oosting. De van Ajax overgekomen Regeer kijkt positief terug op de afgelopen dagen.

"Het is een hele mooie club, maar dat wist ik van tevoren", vertelt de negentienjarige middenvelder in gesprek met Voetbalprimeur. "Het is een hele mooie groep om mee te voetballen. Dat heb je vorig jaar ook gezien in de eredivisie. Ik kijk uit naar de komende weken en maanden in dit elftal."

Regeer speelde twee jaar lang in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, voordat hij in 2017 werd opgepikt door Ajax. Daar speelde hij zes jaar lang. De combinatie van deze twee jeugdopleidingen maken Regeer nu tot een completere speler. Het voetballende gedeelte heeft hij bij Ajax geleerd. "Daarvoor heb ik twee jaar bij ADO gespeeld, daar krijg je een andere opleiding van voetballen. Daar is het toch eerst tegenhouden met de middelen die je hebt."

"Bij Ajax is het toch aan de bal winnen en je moet groot winnen van de clubs onder je. Die combinatie neem ik zeker mee. Ik weet dat ik altijd eerst heel hard moet werken om iets te kunnen bereiken. Het voetballende gedeelte moet je daaraan koppelen", besluit de Haarlemmer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties