Eerste elftal

Holla gaat Down Under en keert niet terug bij FC Twente

Holla gaat Down Under en keert niet terug bij FC Twente

Danny Holla zal niet meer terugkeren in het shirt van FC Twente. Voetbal International weet te melden dat de middenvelder een contract voor één seizoen heeft getekend bij het Australische Melbourne Victory.

Holla heeft al wel de intentie uitgesproken om langer dan één seizoen te blijven in Australië, maar omdat het een avontuur aan de andere kant van de wereld betreft wil de middenvelder eerst aankijken of het leven Down Under wel bevalt.

[google]

Holla had nog een doorlopend in Enschede, maar door de degradatie van FC Twente en de degradatieclausule waarover de middenvelder beschikte heeft hij in samenspraak met FC Twente besloten zijn contract in Enschede te ontbinden.

Een langer verblijf in Enschede was nog wel een optie voor de routinier, onder andere voorwaarden, maar er was ook belangstelling voor van andere clubs uit Nederland. De interesse van deze clubs laat Holla varen, omdat de middenvelder besloten heeft het avontuur aan te gaan en te vertrekken naar Melbourne.

Gratis shirt en €200 shoptegoed in de fanstore van FC Twente!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties