Eerste elftal

Holla verwacht geen warm onthaal van FC Twente-supporters

Holla verwacht geen warm onthaal van FC Twente-supporters

FC Twente treft vanavond in Stadion De Vliert FC Den Bosch en komt in dat duel oude bekende Danny Holla tegen. De 30-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen in Enschede en degradeerde in een dramatisch jaar uit de eredivisie. Na de degradatie liet de middenvelder zijn contract in Enschede ontbinden. Holla maakte gebruik van een clausule dat hij bij degradatie transfervrij kon vertrekken uit Enschede.

"Omdat ik op dat moment nog niet wist wie er trainer zou worden en welke spelers er zouden komen", vertelt Holla in gesprek met het Brabants Dagblad. "Dat vind ik heel belangrijk, maar ik hield wel de mogelijkheid open om opnieuw met Twente te gaan praten. Twee dagen later haalden ze Wout Brama. Toen wist ik dat er voor mij bij FC Twente geen toekomst meer lag", erkent hij.

De middenvelder kijkt uit naar het weerzien met zijn oude ploeg, maar heeft geen revanchegevoelens. "Nee, ik wil elke wedstrijd winnen, dus ook deze. Natuurlijk was het vorig seizoen geen leuk jaar met al het gedoe rondom de club en de degradatie", geeft hij toe.

[google]

Desalniettemin heeft Holla ook positieve herinneringen aan zijn tijd in Enschede. "Maar verder denk ik toch met warme gevoelens terug aan FC Twente. Aan de achterban, aan het stadion en aan het feit dat het er altijd vol zat en dat de aanhang steevast achter de club stond."

FC Twente reist vanavond met zeshonderd supporters af naar Stadion De Vliert. De grote vraag is echter: hoe zal Holla begroet worden door de aanhang van de Tukkers? "Ik denk niet dat dit heel positief zal zijn. Dat is misschien ook wel logisch. Ik ben toch gedegradeerd met de ploeg en daarna ook nog eens weggegaan. Dus het zal geen heel warm onthaal zijn. Maar ja, zo gaat dat in de voetballerij. Ik loop al lang genoeg mee om daar mee om te kunnen gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties