Eerste elftal

Holla vol vertrouwen: "Twee keer winnen en de wereld ziet er heel anders uit"

Holla vol vertrouwen: "Twee keer winnen en de wereld ziet er heel anders uit"

Een kleine acht jaar na het kampioenschap, wacht FC Twente komend weekend mogelijk degradatie naar de eerste divisie. De ploeg van interim-trainer Marino Pusic zal komend weekend bij Vitesse moeten winnen om in de race blijven voor de play-offs om promotie en degradatie. Het spookt bij velen door het hoofd hoe het ooit zover heeft kunnen voor FC Twente.

"Dat hebben wel meer mensen zich afgevraagd, wij ook", aldus middenvelder Danny Holla tegenover Nu.nl. "Aan de andere kant leven we nog steeds en ziet de wereld er heel anders uit als we twee keer winnen."

[google]

Vorige week dinsdag pakte FC Twente tegen PEC Zwolle (2-0) voor het eerst sinds 12 december weer een overwinning. "Iedereen zat heel lang te wachten op een overwinning. Dat gebeurde tegen Zwolle vorige week. Daardoor is er wel iets gaan leven in de groep, al waren de uitslagen op andere velden niet gunstig."

De stress die de huidige degradatiestrijd met zich meebrengt heeft Holla ook op persoonlijk vlak geraakt zo erkent hij. "Het gaat iets minder, dat is logisch. Als je zo'n seizoen hebt, doet dat zelf ook wel wat met je. Ik heb het er moeilijk mee", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties