Eerste elftal

Holla zet zichzelf in de wachtkamer: "Op dit moment nog teveel onduidelijk"

Holla zet zichzelf in de wachtkamer: "Op dit moment nog teveel onduidelijk"

Het is vooralsnog niet zeker of Danny Holla ook komend seizoen onder contract staat bij FC Twente. De controlerende middenvelder heeft gebruik gemaakt van de degradatieclausule die in zijn contract staat en zou daarom zomaar transfervrij kunnen vertrekken in de zomer. Zelf weet Holla echter nog niet waar zijn toekomst ligt.

[google]

"Er is op dit moment nog te veel onduidelijk", vertelt de 30-jarige Holla in gesprek met Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. "Er is nog niet bekend wie de nieuwe trainer en technisch directeur worden en daarom vind ik dat ik op dit moment nog geen beslissing kan nemen."

"In goed overleg met de club heb ik besloten om de clausule te lichten", vervolgt Holla, die echter niet onwelwillend tegenover een langer verblijf bij FC Twente staat. "Twente is nog altijd een optie. Als er meer duidelijkheid is en de club wil met mij door dan sta ik open voor een gesprek", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties