Eerste elftal

Holla ziet topper met vertrouwen tegemoet: "We geloven in een zege"

Holla ziet topper met vertrouwen tegemoet: "We geloven in een zege"

Vanavond gaat FC Twente op bezoek bij FC Den Bosch en komt daarbij oude bekende Danny Holla tegen. Sinds de overname van Kakhi Jordania klotst het geld daar tegen de plinten en zijn de Bosschenaren ontzettend ambitieus, mede daardoor trok Holla, die in een eerder stadium een eerste divisie avontuur met FC Twente niet zag zitten, naar FC Den Bosch.

"Ze hebben jarenlang elk dubbeltje moeten omdraaien", aldus de ervaren middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En nu is opeens heel veel mogelijk. Het halen van spelers
bijvoorbeeld. Sinds ik hier ben zijn er nóg zeker tien jongens bij gekomen."

[google]

Net als FC Twente ging Den Bosch vooral op de buitenlandse tour met de aanwinsten. "Het is een multicultureel gezelschap in de kleedkamer. De een komt uit Bulgarije, de ander uit Argentinië en de volgende weer uit Spanje. Maar iedereen is even enthousiast en gretig. Anders win je met elkaar natuurlijk geen zes duels op een rij."

Holla is vastberaden om deze goede reeks met FC Den Bosch door te zetten tegen zijn voormalig club FC Twente. "We geloven in een zege. Met clubs als Twente en Sparta wil je je graag meten. Voorspelling? Ik zeg 1-0", besluit de middenvelder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties