Eerste elftal

Huldiging bij winst play-offs? 'Mooier, rauwer en intenser dan bij Heracles en PEC'

Huldiging bij winst play-offs? 'Mooier, rauwer en intenser dan bij Heracles en PEC'

Vorig seizoen werd FC Twente vierde in de eredivisie. Daardoor ging de club voor het eerst in acht jaar tijd weer Europa in. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Een dag na de laatste wedstrijd van het seizoen kwamen spelers en supporters bijeen bij De Grolsch Veste voor een huldiging om de knappe prestatie te vieren.

Tijmen van Wissing vraagt Nico Wantia bij de podcast De Oosttribune van RTV Oost of er bij het winnen van de play-offs weer gehuldigd moet worden. "Dat vind ik wel", reageert Wantia. "Europees voetbal is toch gewoon een prijs voor FC Twente? Zeker als je ziet waar ze vandaan komen de afgelopen jaren. Dat gaat weer een feestje worden bij De Grolsch Veste."

Van Wissing deelt deze mening en vergelijkt een mogelijke huldiging met de huldigingen die Heracles Almelo en PEC Zwolle onlangs kregen nadat zij promoveerden naar de eredivisie. "Ik denk ook dat er weer gehuldigd moet worden. Zeker bij Twente, waar ze dat toch net iets grootser aanpakken en de interactie met de fans ook wat rauwer en intenser is. Dat vind ik ook wat mooier, hoor", besluit de clubwatcher.

Poll

Vind jij dat er een huldiging moet plaatsvinden als FC Twente de play-offs wint?

Virtueel programma play-offs

Huldiging bij winst play-offs? 'Mooier, rauwer en intenser dan bij Heracles en PEC'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties