Eerste elftal

Humor | Brama grapt met McClaren: "Wij moesten een boete betalen!"

Humor | Brama grapt met McClaren: "Wij moesten een boete betalen!"

Steve McClaren kwam vrijdagavond op uitnodiging van Wout Brama naar Enschede. De 62-jarige Engelsman had de eer om de trainer te zijn van het elftal van 2010 en 2011 bij de afscheidswedstrijd van Brama. McClaren kwam echter te laat. Brama was er snel bij om zijn oud-trainer dat even te vertellen, waarna ook McClaren begint te dollen.

De kampioenstrainer van FC Twente is wat positieve woorden over zijn oud-middenvelder aan het vertellen. "Niemand had de intelligentie van Wout Brama. Dat maakte hem speciaal, dat maakte hem uniek. Dat is waarom hij het zolang heeft volgehouden", vertelt McClaren in gesprek met 1Twente.

McClaren was echter al te laat toen hij het interview gaf. Brama komt dat de huidige assistent-trainer van Manchester United dat eens even zeggen. "Normaalgesproken als wij te laat waren, moesten we een boete betalen. Ik weet het niet zeker, maar...", zegt Brama. Dan begint hij te lachen. "Goed om te je te zien." McClaren dolt mee. "Kan ik dat terugnemen, wat ik over hem heb gezegd? Hij was altijd een nachtmerrie", besluit McClaren. De twee lachen. Bekijk de video hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties