Eerste elftal

'Ik zie voor Heracles geen enkele kans tegen FC Twente'

'Ik zie voor Heracles geen enkele kans tegen FC Twente'

De wedstrijd FC Twente - Heracles Almelo heeft dit weekend grotere belangen dan de wedstrijd op zich. FC Twente is volop bezig met de strijd om de derde plaats en zal de voorsprong op AZ op vier punten willen houden, terwijl Heracles als nummer veertien nog altijd moet vrezen voor degradatie. Het belooft een wedstrijd met vuurwerk te worden in De Grolsch Veste.

"Waar zie jij kansen voor Heracles?", vraagt Bert van Losser bij De Oosttribune van RTV Oost aan Tijmen van Wissing. "Die zie ik niet", antwoordt Van Wissing doodserieus. "Ik kan me niet voorstellen dat Twente daar punten verspeelt. Thomas Bruns zou ik opstellen vanwege de sentimenten die meespelen, waar Van de Looi het ook over had. Die was heel belangrijk in die wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat zou ik doen, maar dan nog denk ik dat Heracles geen kans heeft."

Jan van Staa ziet ook dat het een lastige opgave wordt voor Erwin van de Looi en zijn mannen. "Je weet dat je tegen een goede ploeg gaat spelen, in een uitwedstrijd, in een kolkend stadion. Hij weet echt wel dat de verhoudingen 80/20 zijn", aldus Van Staa.

Van Wissing verwacht wel een knallende wedstrijd. "Het wordt een geweldige wedstrijd, ik geloof dat het een scherpe wedstrijd wordt." Van Staa sluit zich daarbij aan. "Heerlijk, om naar uit te kijken, qua entourage sowieso. Er is ook een topscheidsrechter met Makkelie, dat geeft ook wel aan hoe belangrijk dit is." Van Wissing besluit: "Die zetten ze wel vaker op dit soort wedstrijden, als het een beetje gevoelig wordt. Je moet er toch niet aan denken dat Kooij dit fluit."

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties