Eerste elftal

In beeld: Afsluitende training in jacht op eerste overwinning in maand tijd

In beeld: Afsluitende training in jacht op eerste overwinning in maand tijd

FC Twente steekt momenteel niet in beste vorm. De Tukkers behaalden slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden. De laatste overwinning dateert van zondag 12 februari, toen de ploeg van trainer Ron Jans eenvoudig FC Volendam aan de kant schoof (3-0). Zaterdag krijgt FC Twente de kans om weer een overwinning te pakken.

Vrijdag was de afsluitende training richting de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Deze is in beeld gebracht door FC Twente. Bekijk hieronder een compilatie die staat op het Twitter-account van FC Twente. Het volledige fotoverslag is te vinden via deze link.

Bij de training waren weer een hoop afwezigen. Virgil Misidjan kampt met een ontsteking, Denilho Cleonise is nog geblesseerd aan zijn kuit, Daan Rots heeft al een tijdje een enkelblessure en Michal Sadílek heeft nog altijd te veel last van schade aan zijn bovenbeen. Zij kunnen dan ook niet meespelen in het duel tegen Fortuna Sittard, die zaterdag om 18:45 uur wordt gespeeld. Wout Brama en Mathias Kjolo trainden wel deels mee, maar zijn de komende tijd nog niet inzetbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties